Opdateret ! Midlertidig Lukning fra d. 11.12.2020-17.01.2021

Kære du,
så blev vi også omfattet den delvise nedlukning – helt præcist fra fredag d. 11. December lukker studiet ned for al fysisk undervisning indtil d. 17. Januar 2021.

PRAKTISK

Udstyr:
Har du yogaudstyr til at stå i yogastudiet bedes dette afhentes i løbet af dagen i fredag, hvis muligt mellem kl. 12:30-14:30 og ellers efter aftale med Sandra (skriv til: yogahjerter@gmail.com)

Workshops:
Restorativ workshop på søndag d. 13/12 udskydes. MFR & Yin Yoga d. 29/12 udskydes. Nytårs eventet 31/12 er aflyst. Har du indbetalt betaling for nogle af disse workshops kan du gemme denne betaling til de nye datoer, når studiet åbner igen – ønsker du tilbagebetaling, refunderes. Send en mail til Sandra (yogahjerter@gmail.com)

Medlemmer:
I er en kæmpe støtte ved at bevare jeres medlemskaber trods nedlukningen, TAK!

Klippekort:
Klippekort kan forlænges. Ønsker du at benytte dine klip til online yoga i December finder vi ud af det. Send en mail til mig Sandra på yogahjerter@gmail.com

ONLINE YOGA
Der ligger lige nu over 100 online yoga videoer på Facebook siden “Yogahjerter Online” og jeg vil fortsætte med at lave LIVE yoga til jer! Er du medlem af studiet med automatisk månedlig betaling i forvejen, har du adgang til online universet uden yderligere beregning. Har du klippekort, er der mulighed for at købe LIVE klasserne med klip. Nærmere info om dette følger her over weekenden !

Pas godt på jer selv og hinanden, vi ses online og/eller i 2021….

Ønsker jer alle – elever, undervisere Kathryn og Rikke en fredelig og kærlig jul med lys og håb forude, TAK FOR JERES STØTTE ❤

Namaste
Sandra

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *