Om Yogahjerter

I Yogahjerter Yogastudio tilbyder vi yogaundervisning for hele familien – sammen eller hver for sig. Hatha Yoga, Yin yoga, Restorativ/genopbyggende yoga, Flow Yoga, Vinyasa og yoga for børn. Udover dette tilbyder vi hver måned spændende workshops med gæsteundervisere.

“Mit udgangspunkt og fundament til min undervisning er Hatha Yoga som var mit første fysiske møde med yogaen og herfra har det været en fysisk og indre rejse med flere overbyggende yogauddannelser. Oprindelig  er jeg uddannet Hatha Yogalærer fra Dansk Yogas 2-årige Yogalæreruddannelse, Børne-og Familieyogalærer fra Lille Yogahus i Kbh, har gennemført kursus i babyyoga & massage og har suppleret med en overbyggende Yin Yoga samt Restorativ Yoga efteruddannelse.

Min vision er at skabe en helhedsoplevelse for dig som trænger til ro og nærvær i en travlt hverdag. Du kan forvente at træde ind i et kærligt rum, hvor der er plads til alle i en uhøjtidelig atmosfære med trygge rammer i rolige omgivelser.  Måske kommer du udelukkende for den fysiske del af yogaen og her vil du opdage, at yoga er meget mere end åndedrætsøvelser, solhilsner og stræk. En oplevelse af at komme hjem i dig selv og at blive mere hel som menneske” – yogalærer og indehaver, Sandra Nygaard

Underviserne

Sandra Nygaard (yogalærer og indehaver)

Kathryn Birkholm – underviser Slow Flow

Kathryn er certificeret yogalærer og har boet i Danmark de sidste 12 år. Hun har rejst verden rundt og praktiseret mange forskellige former for yoga som astanga, hatha og vinyasa yoga. 

Kathryns flow yoga er en dynamisk yogaform, hvor du til musik yndefuldt glider fra den ene yoga stilling (asana) til den anden i takt med åndedrættet. Yogaklassen starter med en kort opvarmning med fokus på vejtrækningen og herfra bygges timen op til mere udfordrende flow som kan give lidt sved på panden. Klassen afsluttes altid med en dyb afspænding. På dette hold kan du forvente at arbejde bevidst med din krop, undersøge åndedrættet , grine og give slip.

Klassen undervises på engelsk.

Kathryn Birkholm, certified yoga teacher, has lived in Denmark the last 12 years, travelled around the world and practiced many forms of yoga including astanga, hatha, and vinyasa. She teaches her own style of ‘flow yoga’. Yoga postures or asanas
are linked with breath in ‘vinyasas’ and practiced with music. She brings her knowledge, love and enthusiasm for yoga to each and every class.
Flow yoga is a dynamic form of yoga. Postures are gracefully linked together with breath and practiced to music. A basic knowledge of yoga is helpful, but not necessary. Classes begin with a slow warm-up and focus on breath, build into ‘flows’
which will challenge and make you sweat a bit, and always end with a deep
relaxation. Expect to work your body, explore your breath, laugh, and let go.

——————————————————————-

Rikke Jehs Løh

Underviser Flow Yoga, Hatha og Blid

Rikke er certificeret (240 timer) Hatha yoga lærer ved YOGAinsideOUT. Rikke er fascineret af det indre nærvær, rummelighed og øget vibration hun oplever indefra, hvilket giver mulighed for, at gøre lige så med omverden. Når Rikke underviser i blid yoga, er det på en meditativ og sanselig måde, hvor yogierne oftest kan have lukkede øjne. Til Hatha Flow underviser Rikke på en glidende måde, hvor du vil få varmen og udforske din selvudfoldelse. Alt foregår i en afslappet atmosfære af muligheder, hvor du får alternativer til nogle af stillingerne, så du kan træffe de valg, der er bedst for dig.

——————————————————————-

Dorrit Nielsen 

Dorrit er uddannet Hatha Yogalærer fra Dansk Yogas 2-årige yogalærer uddannelse og har undervist i yoga siden 2008 med flere kurser og efteruddannelser bag sig.

Dorrit har base i Struer og underviser primært i Hatha Yoga og derudover afholder hun også workshops i yin yoga og restorativ yoga. Hos Yogahjerter Yogastudio underviser Dorrit fast 1 lørdag i måneden samt som afløser på øvrige klasser.

——————————————————————–

Ny til yoga

Du er velkommen i studiet uanset hvilket kendskab, du har til yoga – om du er nybegynder eller meget øvet. Er du helt ny, anbefaler jeg, at du de første gange prøver Blid yoga, Yin yoga eller restorativ yoga – er du i god form er hatha yoga og flow yoga også en mulighed. Jeg har erfaring med at differentiere min undervisning i forhold til niveau og specifikke fysiske udfordringer, så fortæl mig om dine eventuelle begrænsninger, så jeg kan guide dig bedst muligt, i forhold til dine hensyn. Der er ingen konkurrence element i min yoga og jeg sætter en stor værdi i, at yoga skal føles rart og ikke gøre ondt! 

Kom “duftneutral”, parfume, tobaksrøg og svedlugt kan være påtrængende i yogastudiet og for din sidemand. Tal dæmpet når du ankommer, da de fleste kommer for at finde ro. Sluk mobilen, eller sørg for den hverken ringer eller brummer. Mobil telefon, briller, smykker, værdi genstande og tasker bedes du lægge i køkkenet, når du kommer, så det ikke forstyrre eller fylder inde i yogalokalet.

Vær passende påklædt med bekvemt tøj du frit kan bevæge dig i.

Tak, jeg glæder mig til at tage i mod dig! 

 

Namasté

Sandra