Om Yogahjerter

STUDIET ER OMFATTET DE NYE RETNGINGSLINJER OM NEDLUKNING FRA D. 11.12-2020 – 28.02.2021, DER LIVESTREAMES IKKE I UGE 7 PGA VINTERFERIE. 

 

Yogahjerter Yogastudio tilbyder glæde og ro – i hjertet af Holstebro!

I Yogahjerter Yogastudio tilbyder vi forskellige yoga stilarter hvor alle kan være med uanset erfaring. Vi tilbyder Hatha Yoga, Yin yoga, Restorativ yoga, Flow Yoga, yoga for børn og Groove dance. Udover dette tilbyder vi hver måned spændende workshop, nogle gange med gæsteundervisere!

Min vision er at skabe en helhedsoplevelse for dig som trænger til mere glæde og overskud, ro og nærvær i en travlt hverdag. Du kan forvente at træde ind i et kærligt rum, hvor der er plads til alle i en uhøjtidelig atmosfære med trygge rammer i rolige omgivelser.  Måske kommer du udelukkende for den fysiske del af yogaen og her vil du opdage, at yoga er meget mere end åndedrætsøvelser, solhilsner og stræk. En oplevelse af at komme hjem i dig selv og at blive mere hel som menneske” – yogalærer og indehaver, Sandra Nygaard

Ny til yoga

Du er velkommen i studiet uanset hvilket kendskab, du har til yoga – om du er nybegynder eller meget øvet. Er du helt ny, anbefaler jeg, at du de første gange prøver Blid yoga, Yin yoga eller restorativ yoga – er du i god form er hatha yoga og flow yoga også en mulighed. Jeg har erfaring med at differentiere min undervisning i forhold til niveau og specifikke fysiske udfordringer, så fortæl mig om dine eventuelle begrænsninger, så jeg kan guide dig bedst muligt, i forhold til dine hensyn. Der er ingen konkurrence element i min yoga og jeg sætter en stor værdi i, at yoga skal føles rart og ikke gøre ondt! 

Kom “duftneutral”, parfume, tobaksrøg og svedlugt kan være påtrængende i yogastudiet og for din sidemand. Tal dæmpet når du ankommer, da de fleste kommer for at finde ro. Sluk mobilen, eller sørg for den hverken ringer eller brummer. Mobil telefon, briller, smykker, værdi genstande og tasker bedes du efterlade i din taske eller jakkelomme i garderoben, hvor der låses til inden yogaklassen starter. Vær passende påklædt med bekvemt tøj du frit kan bevæge dig i.

Læse mere om priser og betingelser for medlemskaber, tilmelding, ventelister og afbuds regler under fanen “medlemskaber”

Retningslinjer

Som følge af åbningen i forbindelse med COVID-19 bedes du læse følgende retningslinjer mht afstandskrav og hygiejne , så vi sammen fortsat trygt kan  dyrke yoga sammen i studiet. Lad os sammen tage et fælles ansvar for at smittespredningen begrænses.

De foreløbige retningslinjer er :

  • Undgå fremmøde ved symptomer
  • Sprit dine hænder inden du træder ind i studiet
  • Der er plads til max 9 deltagere på klasserne, der er anmærkninger hvor din måtte skal ligge
  • Kom så vidt muligt  omklædt og tidligst 10 min før klassen starter

Udstyr

Du skal medbringe dit eget udstyr. Dvs du skal have din egen yogamåtte, tæppe, yogablokke og bælte med. Udstyret kan opbevares i opgangen i en lukket taske – der låses til opgangen, så snart yogaklassen starter. 

Det er ikke muligt at benytte yogastudiets måtter eller udstyr. Udstyr kan købes i studiet . Til Yin og Restorativ Yoga kan yogabolster evt udlånes, hvis du selv sørger for at tage et ekstra tæppe med, til at lægge henover. 

Håndsprit tilgængeligt, håndtag, overflader sprittes af efter hver yogaklasse, sprit selv af på toilettet når du har brugt det. 

Derudover ekstra rengøring og generel omtanke fra alle. Tag gerne din egen drikkedunk med, da der i en periode ikke serveres hverken te eller vand. Som altid, vis hensyn når du ankommer til dem omkring dig, undgå parfume, hold afstand, tal dæmpet og lad der være stille før klassen.

Tak, jeg glæder mig til at tage i mod dig! 

 

Namasté

Sandra

 

Underviserne

Sandra Nygaard (yogalærer og indehaver)

Min undervisning er differenceret, undersøgende og nysgerrig.  Mit udgangspunkt og fundament til min undervisning er Hatha Yoga som var mit første fysiske møde med yogaen og herfra har det været en fysisk og indre rejse med flere overbyggende yogauddannelser. Oprindelig  er jeg uddannet Hatha Yogalærer fra Dansk Yogas 2-årige Yogalæreruddannelse, Børne-og Familieyogalærer fra Lille Yogahus i Kbh, har gennemført kursus i babyyoga & massage og har suppleret med en overbyggende Yin Yoga samt Restorativ Yoga efteruddannelse og supplerende kurser.

 

Kathryn Birkholm – underviser Slow Flow

Kathryn er certificeret yogalærer og har boet i Danmark de sidste 12 år. Hun har rejst verden rundt og praktiseret mange forskellige former for yoga som astanga, hatha og vinyasa yoga. 

Kathryns flow yoga er en dynamisk yogaform, hvor du til musik yndefuldt glider fra den ene yoga stilling (asana) til den anden i takt med åndedrættet. Yogaklassen starter med en kort opvarmning med fokus på vejtrækningen og herfra bygges timen op til mere udfordrende flow som kan give lidt sved på panden. Klassen afsluttes altid med en dyb afspænding. På dette hold kan du forvente at arbejde bevidst med din krop, undersøge åndedrættet , grine og give slip.

Klassen undervises på engelsk.

Kathryn Birkholm, certified yoga teacher, has lived in Denmark the last 12 years, travelled around the world and practiced many forms of yoga including astanga, hatha, and vinyasa. She teaches her own style of ‘flow yoga’. Yoga postures or asanas
are linked with breath in ‘vinyasas’ and practiced with music. She brings her knowledge, love and enthusiasm for yoga to each and every class.
Flow yoga is a dynamic form of yoga. Postures are gracefully linked together with breath and practiced to music. A basic knowledge of yoga is helpful, but not necessary. Classes begin with a slow warm-up and focus on breath, build into ‘flows’
which will challenge and make you sweat a bit, and always end with a deep
relaxation. Expect to work your body, explore your breath, laugh, and let go.

——————————————————————-

Rikke Jehs Løh

Underviser Flow Yoga, Hatha og Blid

Rikke er certificeret (240 timer) Hatha yoga lærer ved YOGAinsideOUT. Rikke er fascineret af det indre nærvær, rummelighed og øget vibration hun oplever indefra, hvilket giver mulighed for, at gøre lige så med omverden. Når Rikke underviser i blid yoga, er det på en meditativ og sanselig måde, hvor yogierne oftest kan have lukkede øjne. Til Hatha Flow underviser Rikke på en glidende måde, hvor du vil få varmen og udforske din selvudfoldelse. Alt foregår i en afslappet atmosfære af muligheder, hvor du får alternativer til nogle af stillingerne, så du kan træffe de valg, der er bedst for dig.

——————————————————————-