Om Yogahjerter

Yogahjerter Yogastudio tilbyder glæde og ro – i hjertet af Holstebro!

I Yogahjerter Yogastudio tilbyder vi forskellige yoga stilarter hvor alle kan være med uanset erfaring. Vi tilbyder Hatha Yoga, Yin yoga, Restorativ yoga, Flow Yoga, Gravid Yoga og Groove dance. Udover dette tilbyder vi hver måned spændende workshop, nogle gange med gæsteundervisere!

Min vision er at skabe en helhedsoplevelse for dig som trænger til mere glæde og overskud, ro og nærvær i en travlt hverdag. Du kan forvente at træde ind i et kærligt rum, hvor der er plads til alle i en uhøjtidelig atmosfære med trygge rammer i rolige omgivelser.  Måske kommer du udelukkende for den fysiske del af yogaen og her vil du opdage, at yoga er meget mere end åndedrætsøvelser, solhilsner og stræk. En oplevelse af at komme hjem i dig selv og at blive mere hel som menneske” – yogalærer og indehaver, Sandra Nygaard

Ny til yoga

Du er velkommen i studiet uanset hvilket kendskab, du har til yoga – om du er nybegynder eller meget øvet. Er du helt ny, anbefaler jeg, at du de første gange prøver Blid yoga, Yin yoga eller restorativ yoga – er du i god form er hatha yoga og flow yoga også en mulighed. Jeg har erfaring med at differentiere min undervisning i forhold til niveau og specifikke fysiske udfordringer, så fortæl mig om dine eventuelle begrænsninger, så jeg kan guide dig bedst muligt, i forhold til dine hensyn. Der er ingen konkurrence element i min yoga og jeg sætter en stor værdi i, at yoga skal føles rart og ikke gøre ondt! 

Kom “duftneutral”, parfume, tobaksrøg og svedlugt kan være påtrængende i yogastudiet og for din sidemand. Tal dæmpet når du ankommer, da de fleste kommer for at finde ro. Sluk mobilen, eller sørg for den hverken ringer eller brummer. Mobil telefon, briller, smykker, værdi genstande og tasker bedes du efterlade i din taske eller jakkelomme i garderoben, hvor der låses til inden yogaklassen starter. Vær passende påklædt med bekvemt tøj du frit kan bevæge dig i.

Læse mere om priser og betingelser for medlemskaber, tilmelding, ventelister og afbuds regler under fanen “medlemskaber”

Udstyr

Du bedes medbringe egen yogamåtte,  øvrigt udstyr kan lånes i studiet, men du er naturligvis også velkomme til at tage dit eget med.

Retningslinjer pr. 1. August 2021

Som følge af åbningen i forbindelse med COVID-19 bedes du læse følgende retningslinjer mht afstandskrav og hygiejne , så vi sammen fortsat trygt kan  dyrke yoga sammen i studiet. Lad os sammen tage et fælles ansvar for at smittespredningen begrænses.

Som noget nyt, er det nu ikke længere et krav, at fremvise coronapas og du skal heller ikke bære mundbind .

De foreløbige retningslinjer er :

Undgå fremmøde ved symptomer

Kom mellem 10-15 min. før klassen starter, ikke før

Sprit dine hænder inden du træder ind i studiet og når du går igen

Kom helst omklædt

Medbring blot din egen yogamåtte, øvrigt nødvendigt udstyr til din praksis kan lånes og blokke sprittes af efter brug.

14 deltagere pr. klasse  

Som altid, vis hensyn når du ankommer til dem omkring dig, undgå parfume, hold afstand, tal dæmpet og lad der være stille før klassen.

Benyt venligst det nye skab med låsbare låger på 1. sal til dine værdigenstande inkl. Mobiltelefon. Skabet og nøglerne sprittes af efter brug.

Derudover ekstra rengøring og generel omtanke fra alle.

Som altid, vis hensyn når du ankommer til dem omkring dig, undgå parfume, hold afstand, tal dæmpet og lad der være stille før klassen.

Tak, vi glæder os til at tage i mod dig!

Namasté

Sandra & underviser teamet

Mød dine undervisere:

“Jeg tog en 100-timers yogalæreruddannelse i juni 2021, og er certificeret yogalærer med speciale i Yin Yoga. Foråret 2022 har jeg planlagt at tage en 100-timers yogauddannelse med speciale i Yang Yoga. Min egen yogarejse startede i 2015, siden har jeg både stiftet bekendtskab med Hatha- og Yin Yoga.

Mine yogaklasser har altid et tema, det kan fx være yin for fødder og ben eller nakke og skuldre. Yogaklasserne bliver altid afsluttet med afspænding og nogle gange med meditation. Jeg sætter pris på at undervise yogaklasser med ro og tid til, at du kan fordybe dig i stillingerne og mærke effekten. “
 
Jeg har undervist yoga siden 2015. Den yoga jeg underviser lægger sig meget op ad Hatha yoga, dog med et lidt mere funktionelt fokus. Dvs. vi bliver bevidste om, hvilke muskler der hjælper med at lave de forskellige bevægelser og hvordan vi kan isolere bevægelser for at opdage, hvad kroppen kan / ikke kan. For mig er det vigtigt, at yoga foregår i et tempo, hvor vi kan nå at mærke, hvad kroppen fortæller os, så vi kun gør det, som føles godt, herunder også blide stræk og styrkende øvelser. Dette giver mig mulighed for at tilbyde et alternativ til øvelserne, hvis du har brug for det. Den anden grund til at jeg laver yoga i et roligt tempo er, at vi ofte har rigeligt travlt i hverdagen og ved at sænke tempoet hjælper vi nervesystemet med at falde til ro.
 

Min undervisning er differenceret, undersøgende, legende og nysgerrig.  Mit udgangspunkt og fundament til min undervisning er Hatha Yoga, som var mit første fysiske møde med yogaen. Siden har det været en fysisk og indre rejse med flere overbyggende yogauddannelser på i alt mere end 1000 timer. Oprindelig  er jeg uddannet Hatha Yogalærer fra Dansk Yogas 850 timers Yogalæreruddannelse, Børne-og Familieyogalærer fra Lille Yogahus i Kbh, har gennemført kursus i babyyoga & massage og har suppleret med en overbyggende Yin Yoga samt Restorativ Yoga efteruddannelse og supplerende kurser. Pt studerer jeg Ayurveda, som er en flere tusind år gammel sundhedsvidenskab fra Indien.

Kathryn er certificeret yogalærer og har boet i Danmark de sidste 12 år. Hun har rejst verden rundt og praktiseret mange forskellige former for yoga som astanga, hatha og vinyasa yoga. Kathryns “ Slow Flow” er en dynamisk yogaform, hvor du til musik yndefuldt glider fra den ene yoga stilling (asana) til den anden i takt med åndedrættet. Yogaklassen starter med en kort opvarmning med fokus på vejtrækningen og herfra bygges timen op til mere udfordrende flow som kan give lidt sved på panden. Klassen afsluttes altid med en dyb afspænding. På dette hold kan du forvente at arbejde bevidst med din krop, undersøge åndedrættet , grine og give slip.

Klassen undervises på engelsk.

Kathryn Birkholm, certified yoga teacher, has lived in Denmark the last 12 years, travelled around the world and practiced many forms of yoga including astanga, hatha, and vinyasa. She teaches her own style of ‘flow yoga’. Yoga postures or asanas
are linked with breath in ‘vinyasas’ and practiced with music. She brings her knowledge, love and enthusiasm for yoga to each and every class.
Flow yoga is a dynamic form of yoga. Postures are gracefully linked together with breath and practiced to music. A basic knowledge of yoga is helpful, but not necessary. Classes begin with a slow warm-up and focus on breath, build into ‘flows’
which will challenge and make you sweat a bit, and always end with a deep
relaxation. Expect to work your body, explore your breath, laugh, and let go.

——————————————————————-