Kunde- & Privatlivspolitik

Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre, de er kun registreret i vores kundekartotek. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger.

For at du kan indgå aftale med Yogahjerter Yogastudio, har vi brug for følgende oplysninger:
. Navn
. Adresse
. Telefonnummer
. E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Yogahjerter Yogastudio og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Ejeren og de ansatte for Yogahjerter Yogastudio har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Persondataforordning gældende for Yogahjerters Webshop

Når du handler hos Yogahjerter beder vi kun om de informationer vi har brug for i forbindelse med regnskab og forsendelse. Vi deler ikke dine oplysninger med andre end de samarbejdspartnere vi har brug for, for at kunne tilbyde de services, som vi leverer. Du bliver ikke automatisk tilføjet til maillister. Yogahjerter har ikke adgang til dine betalingsoplysninger. Vi har databehandler aftaler med alle parter der indgår som led i handler med Yogahjerter Yogastudio

Vi følger EU´s persondataforordning, så du kan til enhver tid få oplyst hvad vi har af informationer om dig. Få hjælp til adgang til at rette eller slette dine oplysninger m.v. ved at kontakte yogahjerter@gmail.dk

Vi har databehandleraftaler med Reepay og Shipmondo i forbindelse med driften af Yogahjerters webshop.