Abhyanga massage

 
Abhyanga er Sanskrit ordet for Ayurvedisk massage. Abhyanga beroliger de to store systemer i kroppen: Nervesystemet og det endokrine (hormon) system og hjælper med at fjerne affaldsstoffer fra dine væv i kroppen, beroliger sindet og forbedre din immunfunktion. 

Abhyanga er en blid og rolig massageform, som virker afslappende og arbejder på de mere subtile lag i kroppen. Hele kroppen masseres ind med en special urteolie fra By Korsholm som er 100% natur produkt af sesamolie og æteriske olier, fremstillet i Indien og udviklet i samarbejde med en ayurvedisk læge. Olierne er nøje udvalgt til at hjælpe med at balancere de 3 doshaer, eller energierne, i din krop. Det er de 3  Doshaer – Vata, Pitta og Kapha – og hver enkelt har sine egne kvaliteter og egenskaber. Alle mennesker har en unik mængde af hver Dosha i deres krop, og ideen er, at balancering af dem kan hjælpe dig med at opnå et sundere og stærkere helbred.
 
Effekten af abhyanga massagen: 

* Groundende og beroligende effekt 
* Reducerer stress
* Sænker blodtryk
* Forbedrer hudens sundhed
* øger hudens blodgennemstrømning
* reducerer forekomsten af rynker, cellulite og ar
* forbedrer hudens glathed og blødhed
* mindsker hyperpigmentering
* Reducerer muskelstivhed
* Forbedrer din søvn 
* Forbedrer dit kredsløb
* Fremmer lymfedrænage
* Smører leddene
* Stimulerer kroppens indre organer
* Hjælper med at fjerne urenheder fra kroppen
* Øger udholdenhed og fokus
* Beroliger nerverne
* Forbedrer synet
* Balancerer Vata og Pitta og stimulerer Kapha

Behandlingen varer 1½ time inkl. omklædning. Som udgangspunkt modtages behandlingen helt afklædt, men med kroppen tildækket på nær det område, som der arbejdes med. Hvis det ønskes, kan behandlingen modtages iført engangstrusser, som udleveres.
Da der bruges meget olie, er det en god idé at tage noget tøj på, der kan tåle lidt olie, når du efter behandling skal klædes på igen. Vær opmærksom på, at du også vil få olie i håret, medmindre du beder om at dette undlades.

Jeg sørger for lagen og håndklæder mv. så du skal ikke have andet med end dig selv.