SOMATICS YOGA WORKSHOP (M/ EVA WESSEL) 

Kroppen reagerer ubevidst på livets daglige stress. Når vi arbejder mange timer foran en skærm, laver ensformige bevægelser mange timer i løbet af ugen, sidder i trafikken, spænder kroppen op, er det som oftest årsagen til rygsmerter, skulder-og nakkesmerter, iskias smerter, smerter i hofterne.

Når vi har masser af spændinger i kroppen, påvirker det vores daglige bevægelser, vejrtrækning, energiniveau, følelsestilstand, sind og tanker. Hjernen kontrollerer vores muskler på samme måde, som hjernen lærer os til at cykle, at tegne, at spille klaver osv., men hjernen kan også fastholde os i en stresstilstand. Hvis
kroppen ikke får besked fra hjernen om at slappe af, glemmer musklerne at afspænde.

Med blide, nemme og langsomme somatiske bevægelser lærer du dine muskler til at slappe af, når de har gjort deres arbejde.
Når du praktiserer Somatics, praktiserer du tilstedeværelsen. Det kan sammenlignes med meditation i bevægelse. Med somatics yoga løsner du ikke kun spændinger, men du gør
også bindevævet elastisk. Samtidigt virker somatics yoga afstressende.

Du vil møde en helt ny, blød og afslappet krop.
For mange er somatics kærlighed ved første blik.

Somatics yoga er egnet for alle uanset erfaring med andre
bevægelsesformer/motionsformer.

Underviser: Eva Wessel er certificeret yogalærer fra Dansk Yoga, Restorative yoga lærer, Somatics Movement Coach og er certificeret i Hormon Yoga Terapi for menopause.

Pris: 250 kr. pr workshop 

Tilmelding og betaling via hjemmesiden www.yogahjerter.dk (under fanen workshops)

Max 9 pladser pr workshop

Medbring: 1 yogamåtte + 1 tæppe

Vi glæder os til at se dig,

Eva & Sandra


| 28.01.2021 | VINTERTONER : YOGAKONCERT |

I samarbejde med Ensemble MidtVest og Yogahjerter Yogastudio blænder vi op for en yogakoncert. Gennem guidede yogaøvelser, instruerede åndedrætsteknikker og improviseret musik skabes der rum for ro og fordybelse.

Tilmelding via linket til Enemble Midtvest: https://emv.safeticket.dk/63298/Vintertoner_Yogakoncert?fbclid=IwAR1sOQvSigeTUM2FxBs-sbfYu_qApMrSzims_QQs64Vnr4xrN2s1SX-UA2E

Hvert år rejser kammerfestivalen Vintertoner ud i en af Ensemble MidtVests ejerkommuner for at hylde lokalområdets skatte. I år går turen til Holstebro, hvor vi sammen med byens mangfoldige kulturliv byder på koncerter i samarbejde med Yogahjerter Yogastudio, Black Box Dance Company, Balletskolen, Dansk Talent Akademi, Klassiske Dage, Knudsens, Holstebro Museum, Holstebro Kunstmuseum, Holstebro Bibliotek, Holstebro Kirke og Nørrelandskirken.