Kommende Workshops 2019

————————————————————–

Dato for efteråret følger !

Underviser : Govind Radhakrishnan:

Govind er født og opvokset i Indien. Han har gennemgået sin spirituelle udvikling under vejledning fra flere oplyste mestre fra Himalaya til Trivandrum. Han ved derfor hvad han snakker om,
når han videreformidler den traditionelle indiske yogafilosofi, der rækker langt ud over de fysiskeøvelser. Yoga drejer sig nemlig i høj grad også omat styrke sindet og øge livskvaliteten gen erelt. Og så drejer det sig om at skræddersy sin yogapraksis med udgangspunkt i sin egen personlighed.

Govind er kendt for sin uhøjtidelige og nærværende måde at undervise på med masser af livsvisdom og humor. Da Govind har boet i Danmark de sidste 11 år har han en særlig og veludviklet
evne til at forene den indiske yogafilosofi med den danske kultur på en håndgribelig og relevant måde. Undervisning, foredrag og workshops foregår på engelsk og er for både mænd og kvinder i alle
aldre, der er nysgerrige på en dybere tilgang til yoga og meditation. Både nybegyndere og garvede yogier er velkomne.

……………………………………………………………………….

WOMB WISDOM  – workshop for kvinder om kvindens cyklus

Fredag d. 27. September kl.: 16:00-19:00 Underviser: Laila Thórsheim

Pris: 425 kr. 

Workshop for kvinder med interesse i kvindekrop og kvindesind. Workshoppen vil være en vekselvirkning mellem blid yoga, oplæg og øvelser der inviterer dig til en dybere forbindelse til din cykliske natur.

Ofte er menstruationscyklussen set som et nødvendigt onde, noget der giver anledning til gener eller i bedste fald noget kvinder ikke tænker så meget over. Men hvad hvis din cyklus var nøglen til indsigt, styrke, øget vitalitet og din feminine power?
At forstå sin cyklus er på en gang et lavpraktisk værktøj til at håndtere stress, øge din sundhed samt en spirituel vej for kvinder.

På workshoppen får du både konkrete redskaber til at forstå din cyklus, mindske eventuelle gener omkring den og til hvordan du kan bruge den som en spirituel vej. Du vil få indblik i hvorfor den er essentiel at forstå og forholde sig til som kvindelig yogaudøver, og hvordan du kan bruge den som en del af din yogapraksis.

Kvinder har i gennemsnit en menstruationscyklus i 35 år. Vi har menstruation i ca. 6 år og er i den præmenstruelle fase i ca. 6 år. Lad os få det bedste ud af de år!

Om Laila Thòrsheim (www.yogakompagniet.dk)
Laila Tórsheim er exam. yogalærer, coach og cand.mag. i psykologi med speciale i yogapsykologien. Hun har en feminin tilgang til yogaen, og har specialiseret sig i yoga for kvinder. Laila har netop udgivet bogen ” Dit hemmelige våben”
– en guide til din kvindelige cyklus.