Kommende Workshops 2019

————————————————————–

RESTORATIV YOGA WORKSHOP

Søndag d. 1. September // 10:00-13:00

Pris: 350 kr. // MobilePay 69876

Tilmelding: yogahjerter@gmail.com

……………………………………………………………………….

WOMB WISDOM  – workshop for kvinder om kvindens cyklus

 

Fredag d. 27. September // 16:00-19:00 Underviser: Laila Thórsheim

Pris: 425 kr. 

Workshop for kvinder med interesse i kvindekrop og kvindesind. Workshoppen vil være en vekselvirkning mellem blid yoga, oplæg og øvelser der inviterer dig til en dybere forbindelse til din cykliske natur.

Ofte er menstruationscyklussen set som et nødvendigt onde, noget der giver anledning til gener eller i bedste fald noget kvinder ikke tænker så meget over. Men hvad hvis din cyklus var nøglen til indsigt, styrke, øget vitalitet og din feminine power?
At forstå sin cyklus er på en gang et lavpraktisk værktøj til at håndtere stress, øge din sundhed samt en spirituel vej for kvinder.

På workshoppen får du både konkrete redskaber til at forstå din cyklus, mindske eventuelle gener omkring den og til hvordan du kan bruge den som en spirituel vej. Du vil få indblik i hvorfor den er essentiel at forstå og forholde sig til som kvindelig yogaudøver, og hvordan du kan bruge den som en del af din yogapraksis.

Kvinder har i gennemsnit en menstruationscyklus i 35 år. Vi har menstruation i ca. 6 år og er i den præmenstruelle fase i ca. 6 år. Lad os få det bedste ud af de år!

Om Laila Thòrsheim (www.yogakompagniet.dk)
Laila Tórsheim er exam. yogalærer, coach og cand.mag. i psykologi med speciale i yogapsykologien. Hun har en feminin tilgang til yogaen, og har specialiseret sig i yoga for kvinder. Laila har netop udgivet bogen ” Dit hemmelige våben”
– en guide til din kvindelige cyklus.

 


INTRO MERIDIANKURSUS FOR KROPSNØRDER: 23.-24 NOVEMBER 2019
 
 
Intro meridiankursus for kropsnørder er et forløb med fokus på generel forståelse af den kinesiske tankegang ift. organ samarbejde, energiflow og på hvordan man kan arbejde mere målrettet med forskellige problemstillinger.
 
Helt konkret får du en gennemgang af de forskellige meridianbaner og organers ansvarsområder og en overordnet forståelse af kroppen som helhed ifølge 5-elementloven, organuret og det mentale aspekt.
 
Vi kommer også til at gennemgå nogle af de mest almindelige problemstillinger mange møder i det samfund vi lever i idag f.eks. stress, angst, depression, uro og søvnløshed og generelle smerter og yderligere have løbende fokus på hele tiden at “oversætte” den kinesiske forståelse af sundhed til noget vi kan bruge i vores del af verden og under de livsbetingelser vi lever under her.
 
Du vil specielt kunne få glæde af dette forløb, hvis du er yogalærer, arbejder som behandler eller terapeut eller hvis du bare ønsker at udvide din kropsforståelse.
 
Forløbet kører over en weekend fra d. 23-24. November og du modtager et kompendie til overblik og noter, samt snacks og the – i alt 15 timers undervisning og fordybelse.
 
Tidspunkt:
lørdag d. 23. november fra kl 09:30-17:00 og
søndag d. 24. November fra kl. 09:30-17:00
 
Sted:
Yogahjerter Yogastudio
Kirkestræde 4, 2. sal
7500 Holstebro
 
Tilmelding: (Sandra ) yogahjerter@gmail.com
 
Pris: 1675 kr
 
Ved spørgsmål, mere info om betaling send en mail til Sandra yogahjerter@gmail.com
 
 
Om underviseren Chaline Hyldgaard:

Jeg er uddannet Body-sds behandler, kinesisk akupunktør og kostvejleder og arbejder generelt holistisk orienteret. Dette vil sige at min fineste opgave er at finde den røde tråd i dine symptomer for derfra at behandle årsagen til problemet og ikke kun symptomet.

Jeg behandler ofte hovedpiner/migræne, smerter i nakke, lænd og iskias, graviditets relaterede problematikker som f.eks. væske ophobninger og bækkenløsning, led og muskelsmerter.

Desuden arbejder jeg også meget med fordøjelses problematikker, hudproblemer, fertilitet og modning op til fødsel, depression/angst og stress relaterede problematikker af alle slags.

Grundet min uddannelses baggrund griber jeg ofte problematikker an, ved at kombinere mine behandlingsredskaber – såfremt det giver mening for dig og for behandlingen.

Baggrund:

Body-sds terapeut 2001

Akupunktør fra Helse skolen i Søborg 2005

Kostvejleder fra Kostakademiet 2011

Desuden tager jeg løbende opdaterende kurser.

Jeg er RAB (registreret alternativ behandler) registreret gennem Dakobe