Kathryn Birkholm

Kathryn er certificeret yogalærer og har boet i Danmark de sidste 17 år, hun har rejst i hele verden og praktiseret mange former for yoga inklusiv astanga, hatha og vinyasa.

Hun underviser sin egen stil af “Slow Flow”. Yogastillingerne eller “asanas” forbindes med åndedrættet og praktiseres til musik. Kathryn bringer sin viden, kærlighed og entusiasme for yoga ind i hver eneste yogaklasse hun underviser. Kathryn underviser på engelsk, men taler og forstår også dansk.

Heidi Guldberg Blæsbjerg

Heidi er 34 år, uddannet fysioterapeut og har 10 års erfaring som klinisk behandler. Hun arbejder til dagligt i almen lægepraksis regi, hvor hun undersøger og diagnosticerer smerteproblematikker i bevægeapparatet. Heidi er ved siden af sit arbejde i gang med en Master i smertevidenskab og tværfaglig smertebehandling ved Aalborg Universitet. 

 

”Med min baggrund kan jeg hjælpe og støtte personer til at lande i en hverdag med smerteforståelse, bevægeglæde og øget livskvalitet.”

 

Heidi har gennem 2 år undervist i yoga konceptet ”LYT” (udtales LIT) som er en fusion af yoga og fysioterapi. 

 

Med LYT yoga gentrænes bevægemønstre med fokus på neutral holdning for optimering af bevægelse, neurologisk ”brain mapping” med fokus på balance, rum-retnings sans og tillæring af nye bevægemønstre, der kan anvendes på og uden for yogamåtten. 


Undervisningen er for dig der er nysgerrig på kroppens anatomi og som ønsker en større bevægelses forståelse. LYT yoga for optimeret holdning og fleksibilitet – når vi bevæger os bedre, føler vi os bedre tilpas. 

Sandra Nygaard

Sandra er ejer og indehaver af Yogahjerter Yogastudio i Holstebro. Hun er uddannet Yogalærer, Ayurvedisk sundheds- og livsstilskonsulent, behandler og Groove dance facilitator.
Med mere end 1.000 timers yogauddannelser bag sig og mere end 9 års undervisningserfaring formidler Sandra sin yogaundervisning roligt, trygt og nærværende med en sanselig og mindful tilgang inspireret af livets faser, naturen, ayurveda og kinesisk medicin.

Katrine Frandsen (Afløser i Yin Yoga)

“Jeg tog en 100-timers yogalæreruddannelse i juni 2021, og er certificeret yogalærer med speciale i Yin Yoga og har senere taget endnu en 100-timers yogauddannelse med speciale i Yang Yoga. ⁣

 


⁣Min egen yogarejse startede i 2015, siden har jeg både stiftet bekendtskab med Hatha- og Yin Yoga.⁣

 


 ⁣Mine yogaklasser har altid et tema, det kan fx være yin for fødder og ben eller nakke og skuldre. Yogaklasserne bliver altid afsluttet med afspænding og nogle gange med meditation. ⁣

 


⁣Jeg sætter pris på at undervise yogaklasser med ro og tid til, at du kan fordybe dig i stillingerne og  mærke effekten. “⁣