Corona retningslinjer

Kære alle Yogahjerter 

Vi er alle berørte over Corona situationen og ifølge pressemeddelelsen i går, er der nu igen nye restriktioner, som bl.a. får indflydelse på din yogaundervisning i Yogahjerter Yogastudio . 

Jeg håber du vil holde ved din yoga praksis  – i studiet og/eller derhjemme, særligt i disse tider, men i henhold til restriktionerne, bedes du læse nedenstående inden du booker og møder op i studiet.      

De helt konkrete nye retningslinjer meldes ud i morgen søndag, men ifølge de seneste restriktioner, ser det ud til, at vi allerede fra på mandag kun må mødes max. 10 personer ad gangen de næste 4 uger, dvs 9 deltagere pr klasse + 1 underviser. Muligvis med mundbind til og fra yogamåtten (det ved vi forhåbentlig i morgen).

Disse nye restriktioner får helt praktisk en betydning for dine bookings, men jeg håber vi sammen kan løse udfordringen.

BOOKING AF UGENTLIGE YOGAKLASSER :

Lige nu er vi max. 12 deltagere pr klasse + 1 underviser og da mange allerede har booket sig ind de næste 6 uger frem, håber jeg på jeres fleksibilitet, hjælp og forståelse.

Det virker helt absurd at skrive dette, for jeg er SÅ taknemmelig for ALLE jeres reserveringer på klasserne, MEN i henhold til de få pladser fra på mandag, vil jeg bede jer vise hensyn og benytte nedenstående vejledning:

  1. Book max. 2 yogaklasser pr. uge i de kommende 4 uger (44-47). På denne måde håber jeg, at alle får en chance for at deltage og på samme tid minimerer vi potentielt smitte risiko. 
  2. HVIS der er ledige pladser på en klasse på selve dagen, må du dog gerne booke dig på klassen, selvom du allerede har opbrugt din “kvote” med 2 ugentlige klasser. 
  3. Er du fleksibel og har mulighed for at bytte til en klasse som ikke er fuldt booket med venteliste, vil det også være stor hjælp.
  4. Det er meget vigtigt, at du får meldt fra i god tid, hvis du ikke kan deltage på en klasse.  
  5. Denne booking vejledning gælder KUN for de ugentlige vanlige yogaklasser og IKKE  Groove eller andre Workshops. Vi må stadig kun være 10 i alt, men du må gerne booke workshops og Groove selvom du allerede har booke 2 yogaklasser i samme uge.

Jeg håber ovenstående skaber rimelighed, et overblik og luft i skemaet, så alle kan få glæde af de få pladser.  

ONLINE YOGA

Der er fortsat mulighed for at være med til online yoga via Facebook gruppen “Yogahjerter Online” med over 100 yoga klasser, der sendes LIVE yoga 3 gange om ugen (YIN, HATHA & BLID)

Alle med almindeligt medlemskab til det fysiske Yogastudie (Med automatisk månedlig betaling), får adgang til online universet, send blot en anmodning allerede nu via Facebook gruppen.

Er du ikke betalende medlem, kan du blive medlem af gruppen alligevel ved at købe dig til online medlemskab via hjemmesiden og herefter anmode om at blive medlem af gruppen her på FB.

Link til gruppen: https://m.facebook.com/groups/212754473410847/?ref=group_browse

Vi spritter fortsat og holder afstand, lad os passe på hinanden!

I opdateres i morgen søndag med de nye retningslinjer.

god aften til jer alle!

I lys & kærlighed

Sandra

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *