Efterår….

Efteråret er et perfekt tidspunkt at drage opmærksomheden indad. Som årstiden ændrer sig og mørket vender tilbage giver det os muligheden til at sætte farten ned, genopfylde vores nervesystem og praktisere selvomsorg. 

Ifølge Ayurveda er efteråret præget af elementerne æter og luft som er forbundet med Vata dosha. Vata dosha kan mangle grounding til den til tider kaotiske og flyvske energi som kan skabe ubalance i nervesystemet. En måde at balancere vata dosha er Bl.a. rolige aktiviteter og yogaformer som Restorativ Yoga.

Restorativ Yoga kan hjælpe dig med at opbygge modstandskraft til hverdagens op og nedture, så du kan respondere fra et sted med mere ligevægt. Det er blot en af flere metoder til at fremkalde kroppens afspændings respons i forhold til at resette nervesystemet.

Øvelserne i Restorativ yoga er dyb afspændende,  støttende, hvilende og designed til at få ro på nervesystemet, forbedre din søvn, styrke dit immunforsvar og øge dit velbefindende

I en tid hvor vi har alt for meget at lave, har vi en tendens til at neglegere vores selvomsorg og overvældes af stress – Restorativ yoga er en recept som kan gavne os alle. Det kan hjælpe ved søvnløshed, angst, depression, hovedpine, fordøjelses problemer, immunsystemet, fertilitet og i det hele taget fysisk og mental sundhed.

Restorativ Yoga er på skemaet 2 gange ugentligt tirsdag og fredag og derudover afholdes en 3 timers workshop ca. 1 gang om måneden.

Se datoerne her på hjemmesiden under “Workshops” 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *