F O R Å R S E N E R G I

 Solen skinner, alt i naturen spirer – men hvordan er det i dig?

Der er noget powerfuldt i at tage ansvar for din egen sundhed – i det omfang det er muligt! Tag ejerskab på din indre power ved at skabe et liv og en hverdag, hvor der er plads til ritualer som støtter dit velbefindende. Jeg har ind imellem haft modstand på det, fordi min hjerne forvekslede vaner og ritualer med “kontrol” og “pligt”, og de ord er jeg ikke så gode venner med. “Go with the flow” taler til min sjæl, men hvis der er noget som ikke er i flow længere, bliver du nødt til at gøre noget andet end det du plejer.

Med Corona som lige nu virker som en GIGANTISK stagnation, håber jeg forårets lys virkelig trænger igennem. Det er en tid, hvor vi alle må gøre noget andet end det vi plejer, det kan føre noget godt med sig, men måske også noget noget skidt.

I følge Ayurvedisk videnskab kan du optimere din sundhed ved at leve i balance med naturen. Forår er forbundet med Kapha dosha, livsenergien som består af elementerne jord+vand, dvs. en tung og jordnær energi, med tendens til stagnation, som er ubalancen hvis ikke vi tilfører det modsatte – altså en let energi og bevægelse.

Kinesisk medicin fortæller os , at vores Lever & Galdeblærer kan havde tendens til at komme i ubalance i denne årstid, så øvelser som stimulerer disse meridianbaner, hjælper dig med at frigive energi og flow, som støtter organernes funktion.

Gå foråret i møde med nye støttende vaner igennem yoga krydret med Ayurvedisk videnskab og inspireret af den kinesiske medicin! Vi skal twiste, slippe stagnation, negativ energi og byde lyset velkommen.

Lad os støtte hinanden – tilmeld dig LIVESTREAM yogaklasserne via hjemmesiden : www.yogahjerter.dk.

Jeg ønsker dig et SMUKT forår! – nyd lyset, den friske luft og enestående natur!

Namasté

Sandra

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *